Satechi USB-C Slim Multiport Adaptér s Ethernetem stříbrný

2 940 Kč 2 430 Kč bez DPH

Vezměte si svou práci na cesty díky přenosnému tenkému adaptéru Satechi USB-C s ethernetem. Je vybaven gigabitovým ethernetem, 4K HDMI (60 Hz), nabíjením USB-C PD, dvěma porty USB-A 3.0 a čtečkami karet micro/SD - adaptér tak skvěle kombinuje sedm portů do jednoho kompaktního zařízení.

Nový gigabitový ethernet port

Díky nabíjení USB-C PD (až 60W), 4K HDMI (60 Hz), dvěma portům USB-A 3.0, čtečkám karet micro/SD a portu Gigabit Ethernet pro stabilní připojení k síti je tento adaptér ideálním společníkem pro práci v hotelových pokojích nebo v oblastech se špatným připojením.

Ohromující 4K HDMI displej

Vychutnejte si špičkově ostrý obraz s vysokým rozlišením na jakémkoli monitoru s podporou HDMI. Jednoduše připojte kabel HDMI (2,0 nebo vyšší) monitoru k Satechi adaptéru, abyste dosáhli skvělého video výstupu až do 4K @ 60Hz. Je vyžadováno přímé připojení HDMI na HDMI.

Napájení a periferní zařízení

Adaptér je vybaven nabíjecím portem USB-C PD pro spolehlivé napájení vašeho zařízení až 60W. Součástí jsou dva porty USB-A a čtečky karet micro/SD pro přenos a zálohování souborů, ať jste kdekoli.

• 1x nabíjecí port USB-C PD - až 60W, nepodporuje výstup dat/videa
  • 1x 4K HDMI port - 60Hz
  • 1x Gigabit Ethernet port
  • 2x USB-A port - až 5 Gbps
  • 1x Micro/SD slot

• Kompatibilní zařízení: 2020/2019/2018/2017/2016 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air, 2020/2018 iPad Pro, 2019 iPad, Microsoft Surface Laptop 3, Surface Pro 7/Surface Go, Google PixelBook Go, ASUS Transformer 3 Pro, Dell XPS 12 9365 and newer, HP Elite X2, Spectre x360 13, 15, Pro Convertible, Huawei Matebook, Lenovo IdeaPad 720s, ThinkPad T470, T570, X1 Yoga, 720, 920, Microsoft Surface Book 2, Razer Blade Stealth, Samsung Galaxy Tab Pro S a více USB-C zařízení s Power Delivery protokolem. Porty USB-A nepodporují Apple SuperDrive ani nabíjení iPadů. Doporučujeme připojit vždy jedno zařízení napájené ze sběrnice.
  • Hmotnost: 61g

mceclip0