Satechi Aluminium USB-C Mobile Pro Hub stříbrný

2 200 Kč –22 %
SATECHI SmartHUB Silver 1
2 200 Kč –22 % 1 700 Kč 1 405 Kč bez DPH

Exkluzivní hliníkový USB-C hub navržený speciálně pro nový iPad Pro rozšiřuje jeho konektivitu o HDMI konektor, 3.5 mm jack na sluchátka, standardní USB-A 3.0 konektor a přitom zachovává možnost dobíjení přes USB-C s Power Delivery.

Objevte potenciál vašeho nového iPad Pro díky Satechi Aluminium Mobile Pro Hubu. Díky použitým materiálům a barevným provedením je tento hub od Satechi stylovým i funkčním doplňkem nových tabletů od Apple. Další rozhraní vytvoří díky univerzálnímu USB-C konektoru z iPad Pro výkonný a univerzální pracovní nástroj.

SATECHI_SmartHUB_FRONT_Silver_1

iphone

Navržen pro iPad Pro 2018

Satechi Mobile Pro Hub je jedním z prvních hubů určených pro tablety. Nabízí USB-C PD konektor pro dobíjení (až 18 W), standardní 3.5 mm sluchátkový výstup, klasický USB-A konektor (USB 3.0 až 5 Gbps) a navíc i HDMI pro ještě snazší prezentace.

charging

USB-C PD dobíjení

Díky USB-C konektoru standardu Power Delivery 3.0 udržíte váš iPad nabitý i v těch nejnáročnějších podmínkách. Můžete jej rovněž použít k nabíjení jiných zařízení z tabletu - např. mobilního telefonu.

hdmi

HDMI na cesty

iPad je vyhledávaný pracovní nástroj. Díky Satechi Mobile Pro hubu už nepotřebujete k prezentacím a konferencím nic jiného. iPad nyní snadno připojíte skoro k čemukoliv i díky HDMI (4K 30 Hz) konektoru. (vyžaduje přímé propojení HDMI > HDMI)

usb