Satechi Type-C Aluminium Stand Hub For Mac Mini, Space Gray

2 590 Kč –11 %
type c aluminum stand hub for mac mini usb hubs satechi 905363
2 590 Kč –11 % 2 300 Kč 1 901 Kč bez DPH

Novinka od Satechi je první svého druhu. Tento unikátní Type-C Aluminium Stand Hub vytvoří z Mac Mini naprosto famózní mašinu s množstvím různých rozhraní pro maximální využitelnost při práci či zábavě.

První svého druhu - Stand Hub od Satechi konstruovaný přímo pro mac mini. Právě s tímto zařízením budete schopni připojit 99,9% periferie, kterou potřebujete k práci či zábavě. Tento Hub totiž poskytuje rozhraní 1x USB-C, 3x USB-A, slot pro SD a MicroSD a 3,5mm Audio Jack. Satechi opět poskytuje elegantní provedení a design, který k produktům Apple jednoduše sedí.

type-c-aluminum-stand-hub-for-mac-mini-usb-hubs-satechi-700089_686x686

apple

Patentováno

Šité na míru přímo pro Mac Mini. Pomocí jednoho kabelu USB-C tímto způsobem k macu získáte dalších šest rozhraní.

usb

6-v-1

Připojte veškerou potřebnou periferii pomocí rozhraní 1x USB-C, 3x USB-A, SD slot, MicroSD slot a 3,5mm Jack.

imac

Regulace teploty

Vestavěné odvětrávání napomáhá cirkulaci vzduchu a udržuje bezpečnou teplotu i při připojení více zařízení.

design

Elegance, design, styl

Zhotoveno přímo pro Mac Mini. Hliníkové provedení a barva space gray vypadá při použití s produktem Apple velice přirozeně.

Kategorie: Satechi
Rozhraní: 3.5mm, MicroSD, SD, USB-A, USB-C