Satechi Aluminium Type-C Pro Hub adapter, Space Gray

2 900 Kč –2 % 2 825 Kč 2 335 Kč bez DPH
Na dotaz
Položka byla vyprodána…

Exkluzivní hliníkový hub navržený speciálně pro MacBook Pro 2016/2017/2018 a MacBook Air 2018 s USB-C konektorem s PowerDelivery (87W), USB-C 3.0, dvěma USB 3.0 porty a čtečkou microSD karet.

Představujeme vám Satechi Aluminium Pro Hub adaptér pro nejnovější generaci počítačů MacBook Pro ve variantě 13" i 15" a rovněž pro nové MacBook Air 2018. Se svou povrchovou hliníkovou úpravou a barevným provedením je Satechi Type C Hub předurčen zaujmout přední místo v seznamu vašeho Apple příslušenství.

SATECHI_typeC_MacbookPRO_NEWexpansion_silver_11

usb

Více portů, větší pohodlí

Díky Satechi USB-C Pro Hubu můžete nadále využívat všech výhod standardních USB-C konektorů, aniž byste se museli obejít bez klasických USB-A 3.0 konektorů, čtečky SD karet nebo HDMI konektoru (upozornění - USB 3.0 porty nemohou nabíjet iPad)

hdmi

HDMI s rozlišením 4K

Užijte si naplno obraz ve 4K rozlišení na připojeném externím monitoru či televizi. Jednoduše připojte kabel do HDMI konektoru v hubu a vychutnejte si krystalicky čistý obraz (vyžaduje přímé propojení HDMI > HDMI)

charging

Ultra rychlý USB-C port s Power Delivery

První USB-C port podporuje Power Delivery a datové přenosy rychlostí až 40 Gbps. Bez problémů nabije i 15" MacBook Pro nebo jeho prostřednictvím přenesete obraz s rozlišením až 5K.

usbc

USB-C port navíc

Druhý USB-C 3.0 port je určen pro standardní přenost dat rychlostí až 5 Gbps. Tento port nelze použít pro nabíjení.

Rozhraní:

• 1x USB-C s PD (až 87 W) a rychlostí až 40 Gbps