Satechi kabel USB-C na USB-C 25 cm

290 Kč
Položka byla vyprodána…

Kabel Satechi USB-C na USB-C díky svému odolnému designu a menší délce zaručuje, že nabíjení na cestách se stane ještě pohodlnějším.

Nabíjí notebooky, tablety a smartphony USB-C
Kabel USB-C rychle dobíjí různá zařízení USB typu C, jako jsou notebooky, tablety nebo smartphony s výkonem až 100 W, takže potřebná energie pro vaše zařízení je vždy po ruce.

Navrženo pro cesty
Kabel je vybaven oboustrannými konektory USB-C, odolnou pletenou konstrukcí a kratším designem 25 cm pro maximální pohodlí při nabíjení doma nebo na cestách.

Dokonalý pár
Kabel USB-C se perfektně spáruje například se stolní nabíječkou Satechi 108W Pro nebo nabíjecími stanicemi USB a tak nabije vaše zařízení, ať jste kdekoli. Slouží jako perfektní společník pro home-office nebo na cesty.

• 2x USB-C samec
  • Nabíjení až 100W
  • Přenos dat až 480Mbps

• Kompatibilní zařízení: 2020/2019/2018/2017/2016 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air, 2020/2018 iPad Pro, 2019/2017 iMac, iMac Pro, 2015/2016/2017 MacBook, Microsoft Surface Laptop 3 / Surface Pro 7 / Go, Google PixelBook Go, ChromeBook, Samsung Galaxy Tab Pro S, HP Spectre Convertible, Razer Blade, Huawei Matebook a další zařízení USB-C. Nepodporuje výstup videa.
  • Délka: 25 cm