BELKIN MIXIT kabel USB-C na USB-C / 1.8m / Černý

Značka: Belkin
699 Kč 578 Kč bez DPH
Na dotaz

Kovový nabíjecí kabel Belkin MIXIT↑ USB-C na USB-C vám umožní nabíjet zařízení USB-C a synchronizovat vaše fotografie, hudbu a data s vaším stávajícím notebookem při přenosové rychlosti 480 Mbps. Kabel navíc podporuje až 3 A výstupního výkonu pro nabíjení zařízení USB-C.

Vytvořeno pro: Připojení ze standardního zařízení USB-C k zařízení s USB-C (také známému jako USB Type-C). Kompatibilní také s Thunderbolt  3 a Galaxy S8 / S8 +.

NAPÁJEJTE A NABÍJEJTE DALŠÍCH ZAŘÍZENÍ

Tento kabel USB-C MIXIT ↑  podporuje až 3A výstupního výkonu a lze jej použít k nabíjení a napájení zařízení podporujících USB-C, včetně Galaxy S8 / S8 +.

OBOUSTRANNÝ KONEKTOR USB-C

Nikdy se už nemusíte starat o to, jakou stranou kabel znovu připojit. USB-C je nový uživatelsky přívětivý oboustranný konektor, který vám umožní připojit kabel k vašemu zařízení v libovolném směru.

CERTIFIKACE USB-IF

Vysokorychlostní USB kompatibilita znamená, že tento kabel byl certifikován USB-IF, aby splňoval všechny elektrické, mechanické a ekologické normy, což zaručuje vynikající uživatelský komfort. USB-IF je nezisková organizace složená ze společností, které usnadňují vývoj vysoce kvalitních produktů USB a testování.

VÝBORNÁ KONSTRUKCE KABELU USB-C

Precizně svařovaný kovový štít chránící PCB a E Marker. To také minimalizuje úrovně vyzařovaných emisí a poskytuje další mechanickou pevnost.

Specifikace:

Výkon: 3A