Satechi USB-C PD na 3,5mm Jack Audio Adaptér

1 171 Kč 968 Kč bez DPH

Audio adaptér Satechi USB-C PD je dokonalé doprovodné zařízení s vylepšenou kvalitou zvuku a nabíjením USB-C Power Delivery (PD) 3.0. Adaptér poskytuje pohodlné nabíjení PD skrze USB-C konektor umístěný v elegantním hliníkovém krytu. Jednoduše připojíte adaptér typu C k vašemu smartphonu, tabletu nebo notebooku USB-Ca můžete na cestách poslouchat hudbu i s téměř vybitou baterií.

Nejlepší audio i nabíjení
Rozlučte se s věčným rozhodováním mezi nabíjením zařízení a přehráváním hudby s audio adaptérem Satechi USB-C PD. Tvoří ideálního společníka do letadel nebo oblasti se špatným připojením. Čistá kvalita zvuku a nabíjení USB-C PD umožňují pohodlné napájení a streamování současně, ať už jste kdekoli.

Kvalitní audio i na cestách
Adaptér je vybaven 3,5mm konektorem pro sluchátka, což umožňuje pohodlné ovládání zvuku na cestách. Je ideální pro streamování playlistů a telefonování, díky vylepšené 24bitové kvalitě zvuku.

Pohodlné nabíjení PD
Adaptér nabízí nabíjení USB-C PD 3.0 s výkonem až 30 W, aby vaše zařízení bylo nabito i při poslechu televizních pořadů nebo podcastů - protože není nic horšího než vybitá baterie na cestách. Doporučujeme použít 18W nebo vyšší napájecí adaptér (prodává se samostatně).

• USB-C PD nabíjecí konektor - výkon až 30W
  • 3,5mm port na sluchátka

• Kompatibilní zařízení: 2020/2018 iPad Pro, 2020 iPad Air, Google Pixel 3 / XL / 2, Microsoft Surface Go, Surface Pro 7 a většina tabletů a smartphonů USB-C.
  • Rozměry: 37 x 28 x 9 mm
  • Hmotnost. 20 g