Satechi cestovní nabíječka 100W 2x USB-C PD

2 190 Kč 1 810 Kč bez DPH
Skladem na prodejně (3 ks)

Přejděte na novou generaci nabíjení s cestovní nabíječkou Satechi 100 W USB-C PD Compact GaN s výkonnou technologií nitridu gallia (GaN) pro znatelně rychlejší a efektivnější nabíjení. Nabíječka je vybavena dvěma porty USB-C PD a portem USB-A - spojuje tak tři adaptéry a inteligentně upravuje svůj výkon podle připojených zařízení - až do 100W.

Vylepšená technologie GaN

Technologie nitridu gallia nové generace (GaN) nahrazuje předchozí materiál na bázi křemíku a zajišťuje rychlejší a efektivnější nabíjení. Navíc je ve srovnání s původními cestovními nabíječkami mnohem menší.

Duální napájení

Cestovní nabíječka obsahuje duální porty USB-C PD pro rychlé napájení až dvou zařízení s portem typu C současně s výkonem až 60W/30W. Můžete připojit pouze jeden port a můžete tak nabíjet větší zařízení, a to s výkonem až 100W. Díky dalšímu portu USB-A poskytuje nabíječka několik napájecích adaptérů pro současné nabíjení až tří zařízení USB. Její flexibilní nabíjecí výstupy odpovídajícím způsobem detekují a upravují nabíjení tak, aby vyhovovalo různým kombinacím: 100W, 100W/12W, 60W/30W, 12W.

Bezstarostné nabíjení

Nabíječka je rovněž vybavena ochranou proti přehřátí, vysokému proudu, přepětí, přetížení a zkratu, nemusíte si tak během napájení dělat starosti o vaše zařízení.

• 1 x USB-C PD - až 100W
  • 2 x USB-C PD - až 60W/30W
  • 1 x USB-C PD + 1 x USB-A - až 100W/12W
  • 2 x USB-C PD + 1 x USB-A - až 60W/30W/12W

• Kompatibilní zařízení: 2020/2019/2018/2017 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Air, 2020/2018 iPad Pro, 2020 iPad Air, Microsoft Surface Pro 7 / Surface Laptop 3 / Surface Go, iPhone 11 Pro Max / 11 Pro / 11, XS Max / XS / XR a další. Vyžaduje kabel EMark pro nabíjení 100 W (prodává se samostatně).
  • Typ konektoru: Nástěnná nabíječka se zástrčkou amerického typu
    Napětí: 100V-240V